Actions

Work Header

A + B + O = S

Chapter Text

"ØL! Jeg vil ha øl!"

"Alkoholfri!" kommer det fra to kanter samtidig.

"Ja, selvfølgelig alkoholfri!" Thomas Seltzer lener seg enda tyngre bakover og balanserer den lille, varme bylten bedre opp på magen. Han har enda ikke funnet tilbake til midjemålet fra før fødselen. Helvetes Nærum og Almaas, de må være laga av strikk! Ikke det at Thomas hadde særlig vaskebrett før heller, men han este ut ganske voldsomt i de siste månedene av svangerskapet og ser ut til å ha funnet formen for uoverskuelig fremtid. Hælvete.

Om han nå bare kunne få stua for seg sjøl et øyeblikk! Knut skulle egentlig bake boller på kjøkkenet med lille Erik (midtersten), men der krangles det for åpen dør om hvorvidt Erik har vasket hendene skikkelig. Og Jon hadde lovet å ta Gunvor (eldstejenta) med på sykkeltur til Tryvasstårnet, men de to rotehuene driver ennå og surrer rundt og leiter etter sykkelhjelmen hennes og Jons spesialshorts med rumpepadding. Jævla typisk!

Der, endelig slår ytterdøra igjen etter dem. Og der kommer Erik med ølen til pappa: godgutten sin det!

Thomas tar en iskald slurk: rein manna! Overraskende godt til å være liksom-øl (eventuelt er han blitt fullstendig skakkjørt etter månedsvis med alkoforbud). Og der piper det i magevarmeren. Typisk henne å våkne opp når det endelig har blitt stille i huset. Thomas drar frem puppen og propper i - og familielykken er komplett.